Over ons

Onze oorsprong
In oktober 2022 ontstond het idee voor Wijnandsrade Bruist na een inspirerend fanfareconcert. Enkele betrokken inwoners begonnen met het brainstormen over het behouden van de levendigheid in Wijnandsrade. Wat begon als een klein initiatief groeide uit tot een sterke groep, de initiatiefnemers, die in 2023 meerdere bijeenkomsten organiseerden met vertegenwoordigers van stichtingen, verenigingen en andere gezelschappen in Wijnandsrade.

Onze missie
Wijnandsrade Bruist is een beweging van onderop, van en voor alle Wijnandsradenaren. Ons doel is om de gemeenschapszin in Wijnandsrade te vergroten door activiteiten en evenementen te promoten die inwoners van jong tot oud bij elkaar brengen. We willen de sociale cohesie versterken, de participatiemaatschappij bevorderen en bewonersinitiatieven stimuleren. Daarnaast streven we naar een hechtere samenwerking tussen verschillende verenigingen, stichtingen en gezelschappen in de regio.

Onze activiteiten

  • Twee keer per jaar organiseren we bijeenkomsten met vertegenwoordigers van stichtingen, verenigingen en andere gezelschappen in Wijnandsrade.
  • We onderhouden deze website waar alle activiteiten en evenementen in Wijnandsrade worden vermeld.
  • We houden actief onze Facebook- en Instagram-pagina bij om interactief aankondigingen te delen.
  • We verspreiden een gedrukte versie van de activiteiten- en evenementenagenda via het Parochiebulletin aan alle inwoners van Wijnandsrade.
  • Periodiek verspreiden we een gedrukte evenementenkalender huis-aan-huis.

Wijnandsrade Bruist zet zich in om samen met inwoners en gezelschappen een krachtige impuls te geven aan het sociale leven in onze prachtige regio. Laten we samen het leven vieren in Wijnandsrade!

#WijnandsradeBruist #SamenSterker